Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /srv/httpd/virtual_servers/www.gastroplus.cz/html/shared.php on line 7 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /srv/httpd/virtual_servers/www.gastroplus.cz/html/shared.php on line 8 Gastro - Recepty
LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení
LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení

Kuřecí tajine s cizrnou

Ingredience:
1 kg kuřecích prsou DZ Klatovy
2 střední cukety
3 velké mrkve
1 střední lilek
2 cibule
3 stroužky česneku
1 lžička skořice
3 lžičky mleté papriky
3 lžičky mletého zázvoru
3 lžičky kurkumy
1 lžička cayennského pepře
2 lžíce olivového oleje
1 plechovka loupaných krájených rajčat
2 lžíce rajského protlaku
0,5 litru vývaru
50 g loupaných mandlí
čerstvý koriandr
cizrna

Postup přípravy:
V hluboké pánvi rozehřejte olej. Kuřecí maso nakrájené na větší kostky opečte a vyjměte z pánve. Do pánve vložte nadrobno nasekanou cibuli, česnek, směs koření a vše mírně osmažte. Přidejte zpět opečené kousky kuřete, promíchejte, přidejte vývar, krájená rajčata a protlak tak, aby bylo maso ponořené. Zakryjte a nechte 30 minut dusit.

Zeleninu nakrájejte na větší kousky, mrkve rozpůlte na polovinu podélně i příčně, cuketu a lilek nakrájejte na cca 2 cm velké kousky. Zeleninu s mandlemi přidejte do pánve a nechte dusit dalších 15 až 20 minut. Hotové jídlo ozdobte čerstvým koriandrem
a servírujte s uvařenou cizrnou.

15.4.2015

FB Like

Jméno

E-mail

Nadpis

Příspěvek

Kontrolní kód: opište sem

V diskuzi není žádný příspěvek!

GastroTV

Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /srv/httpd/virtual_servers/www.gastroplus.cz/html/shared.php on line 92 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /srv/httpd/virtual_servers/www.gastroplus.cz/html/shared.php on line 101 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /srv/httpd/virtual_servers/www.gastroplus.cz/html/shared.php on line 102 Notice: Undefined variable: out in /srv/httpd/virtual_servers/www.gastroplus.cz/html/shared.php on line 108


Další recepty

Kořeněná makrela

Kořeněná makrela

O tom, že rybí maso je velmi zdravé není pochyb. Z jeho největších předností je přirozený zdroj jódu.

Lahodné kuře po francouzsku Poulet parmentier

Lahodné kuře po francouzsku Poulet parmentier

Poulet (= kuře) parmentier (čti „pule parmentié)

Bezlepkové těsto na pizzu

Bezlepkové těsto na pizzu

Fenomén dnešního stravování – pizza. Záleží jen na naší chuti, jestli zvolíme vegetariánskou variantu nebo s kousky masa.