LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení
LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení

Kořeněná makrela

Počet porcí: 2
Obtížnost: snadné

Ingredience:
2 menší makrely
čerstvě drcený černý pepř (nahrubo)
sůl
olej
½ lžičky hrubozrnné hořčice
nasekanou petrželovou nať
1 sardelku
oříšek rostlinného tuku Flora Pro.activ

Návod k přípravě:
Rybu osušíme, osolíme, a opepříme.
Sardelku a nať nasekáme najemno, smícháme s rostlinným tukem Flora Pro.activ.
Rybu zprudka orestujeme na pánvi s olejem z každé strany. Sundáme z plamene.
Na opečenou rybu položíme připravenou směs z rostlinného tuku Flora Pro.activ, sardelky, hořčice a bylinky, a necháme rozpustit. Tím se ryba provoní a dochutí.

27.5.2015

FB Like

Jméno

E-mail

Nadpis

Příspěvek

Kontrolní kód: opište sem

V diskuzi není žádný příspěvek!

GastroTV

Pečený platýz

Pečený platýz na bylinkovém zlatém másle - 1 porce 1 platýz. 50 g másla. 1/2 citronu. 1 snítek italské petrželky.…



Další recepty

Lahodné kuře po francouzsku Poulet parmentier

Lahodné kuře po francouzsku Poulet parmentier

Poulet (= kuře) parmentier (čti „pule parmentié)

Kuřecí tajine s cizrnou

Kuřecí tajine s cizrnou

Luštěniny patří v naší kuchyni mezi velmi opomíjenou potravinu.

Bezlepkové těsto na pizzu

Bezlepkové těsto na pizzu

Fenomén dnešního stravování – pizza. Záleží jen na naší chuti, jestli zvolíme vegetariánskou variantu nebo s kousky masa.