LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení
LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení

Císařský trhanec Kaiserschmarrn

Přísady:
5-6 vajec
80 g másla
1/4 l mléka
3 polévkové lžíce cukru
160 g mouky
60 g namočených rozinek
špetka soli

Postup:
Mléko, prosátou mouku a špetku soli pořádně rozmíchejte. Přidejte vajíčka a lehce je zašlehejte. Nechte chvíli odležet. Na velké pánvi zahřejte půlku másla, těsto nalijte na pánev a na mírném ohni opečte do světle hněda spodní stranu. Nahoru nasypte rozinky, poté těsto otočte, trochu nazvedněte a podlijte zbytkem másla. Dosmažte, dvěma lžícemi roztrhejte na velké kusy a servírujte posypané cukrem.

5.5.2015

FB Like

Jméno

E-mail

Nadpis

Příspěvek

Kontrolní kód: opište sem

V diskuzi není žádný příspěvek!

GastroTV

Rozhýbej se! Aneb místo gauče najdi kouče

Tentokrát vám naši odborníci Karolína Hlavatá a Petr Havlíček poradí, jak začít se sportem, i když pohyb bytostně…



Další recepty

Nejčokoládovější čokoládový cheesecake

Nejčokoládovější čokoládový cheesecake

Cheesecake může mít mnoho podob. Ten nejlahodnější ovšem patří ke klasickému anglosaskému stylu.

Lahodný smetanový beránek od Valmezu

Lahodný smetanový beránek od Valmezu

Velikonoční pondělí se letos slaví 6. dubna. Je tedy nejvyšší čas najít správný recept, kterým zpestříte sváteční hostinu.

Bezlepkový velikonoční mazanec

Bezlepkový velikonoční mazanec

Již za 5 týdnů budeme chystat velikonoční menu, proto radši s předstihem přicházíme s tipem na bezlepkový mazanec