LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení
LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení

UGO bary sází na bylinky a zelené drinky

Jaro je oficiálně tu a všechno kolem se začíná pěkně zelenat. Zelená se také jarní menu v UGO barech, které od 7. dubna zaplaví vlna bylinek a zázračné listové zeleniny. V řeči ovocných a zeleninových šťáv to znamená, že se můžete těšit na sezónu green smoothies, oblíbených elixírů života, které vás spolehlivě zachrání před jarní únavou. Doplní je osvěžující bylinkové koktejly s meduňkou, petrželí nebo bazalkou.
Proč jsou green smoothies světovým hitem? V první řadě jsou přírodním životabudičem plným antioxidantů a vitaminů. Listová zelenina, která může za barvu svěžích drinků, je plná minerálů, vlákniny a chlorofylu s protizánětlivým účinkem. Téhle zeleniny nemůže být v našich jídelníčcích nikdy dost. V každém z jarních drinků najdete nějakou zelenou složku - buď listovou zeleninu, nebo voňavé bylinky.

 


Hlavním zeleným esem v rukávu pana UGA bude na jaře exotický mix slaďoučkého manga, avokáda bohatého na prospěšné tuky, jablka a nejcennější listové zeleniny - špenátu. Tento koktejl osvěží, skvěle chutná a díky sytému avokádu funguje zároveň jako plnohodnotná svačinka.


Nabídka jím ale nekončí:
Green smoothie z okurky, špenátu, polníčku, jablka a banánu spolehlivě zasytí i osvěží.
Dejte šanci také originálnímu zeleninovému koktejlu z jablka, papriky a petržele.
Voňavé bylinky také umějí drinky barvit do zelena, navíc je okoření a osvěží. Přesvědčte se třeba jarním mixem limetky, meduňky, mrkve, pomeranče a jablka.
Osvědčeným sezónním hitem je drink z jahod a banánu, vylepšený aromatickou bazalkou.


Zelenými drinky s listovou zeleninou a bylinkami si můžete dobíjet energii ve všech UGO barech už od 7. dubna. Zelená sezóna potrvá do poloviny června, kdy UGO ovládne letní ovoce i zelenina. Ceny drinků začínají na 61 Kč za 0,3 l.

2.4.2015

FB Like

Jméno

E-mail

Nadpis

Příspěvek

Kontrolní kód: opište sem

V diskuzi není žádný příspěvek!

GastroTV

Bramborové noky se sušenými rajčaty

Bramborové noky se sušenými rajčaty a rukolou a parmezánem . Suroviny: . 300 g uvařených brambor ve šlupce a oloupaných, 1…



Další Články

Veletrh BIOSTYL - ECOWORLD: oslava zdravého životního stylu

Veletrh BIOSTYL - ECOWORLD: oslava zdravého životního stylu

První listopadový víkend, 3. – 5. listopadu, bude Výstaviště v Praze - Holešovicích zasvěceno všem milovníkům zdravého životního stylu: veletrh BIOSTYL –…

26.10.2017 | Články

Alternativní potraviny rostou. Lidé mají větší chuť ke kvalitnějšímu stravování

Alternativní potraviny rostou. Lidé mají větší chuť ke kvalitnějšímu stravování

Dle aktuálních dat společnosti Nielsen zaznamenaly oproti roku 2015 BIO potraviny a produkty ekologického zemědělství nárůst obratu na 792 milionů korun.

14.3.2017 | Články

Skutečně zdravá škola vyhlásila týden s prarodiči na školní zahradě

Skutečně zdravá škola vyhlásila týden s prarodiči na školní zahradě

Skutečně zdravá škola vyzývá k obnově školních zahrad. Organizuje Týden s prarodiči na školních zahradách

24.2.2017 | Články