LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení
LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení

Festival moravských vín na podzimní Wine Tour

Společnost Global Wines pořádá ve dnech 15. a 16. listopadu v Praze a v Brně tradiční podzimní Wine Tour, která nabídne ochutnávku nejlepších vín z rodinných moravských vinařství. Vybraná vína a vinařství prošla pečlivým výběrem v rámci speciálního projektu Global Wines - Moravian Collection.

„Moravian Collection je náš poměrně mladý, ale velmi unikátní projekt zaměřený na kvalitní domácí vína. Navštívili jsme řadu menších a středních vinařů a pečlivě vybrali ta nejlepší vína od osvědčených výrobců. Podařilo se sestavit výběr těch nejzajímavějších, osobitých vín vyráběných v malých sériích, která snesou i velmi přísné nároky. Od počátku projektu výběr vín i vinařů postupně doplňujeme a rozšiřujeme. Na letošní Wine Tour tak návštěvníci mohou ochutnat i nové přírůstky v rámci projektu. V nabídce máme aktuálně více než 150 druhů vín od 18 moravských vinařů jako jsou například rodinná vinařství Milan Sůkal (Nový Poddvorov), Sedlák (Velké Bílovice), Trpělka & Oulehla, (Nové Bránice), Špalek (Nový Šaldorf) či vinařství Baloun, Volařík, zámecké vinařství Bzenec a mnoho dalších,“ říká Filip Jantač z Global Wines.

Letošní vlna ochutnávek tak bude 100% zaměřena pouze na vína z Jižní Moravy z nejlepších vinařství v rámci projektu Moravian Collection. Degustace je výjimečná osobní účastí všech zástupců vybraných vinařství a rozsahem více než 150 prezentovaných vín.

Datum a místo konání Wine Tour

Úterý 15. 11. 2016, Praha: Clarion Congress Hotel Prague, Freyova 33, Praha 9 - Vysočany, 14:00 - 20:00 hodin

Středa 16. 11. 2016, Brno: Hotel Barcelo Brno Place, Šilingrovo náměstí 2, Brno, 14:00 - 20:00 hodin

Cena vstupného je 250 Kč. Hodnota vstupného bude vrácena z nákupu provedeného přímo na akci nebo formou slevy při objednávce provedené prostřednictvím internetového obchodu www.global-wines.cz.

Vstupné se hradí přímo v místě konání ochutnávky, není nutná registrace, můžete přijít kdykoli v uvedeném čase.

14.11.2016

FB Like

Jméno

E-mail

Nadpis

Příspěvek

Kontrolní kód: opište sem

V diskuzi není žádný příspěvek!

GastroTV

video: carving - Ředkvičky s dlátkem V

Carving neboli dekorativní vyřezávání ovoce a zeleniny patří k činnosti, která se řadí do takzvané kuchařské…



Další Bleskovky

Každý rok se ve školních jídelnách vyhodí až 48 000 tun potravin.

Každý rok se ve školních jídelnách vyhodí až 48 000 tun potravin.

Skutečně zdravá škola vyzývá ke snižování plýtvání

20.2.2018 | Bleskovky

Nejlepší kuchaři studují v Ostravě

Nejlepší kuchaři studují v Ostravě

MAKRO Akademie hostila 8. a 9. listopadu finálové klání 5. ročníku celostátní gastronomické soutěže pro studenty MAKRO Horeca pětiboj 2017

20.11.2017 | Bleskovky

Festival Dolce Vita na Smíchovské náplavce

Festival Dolce Vita na Smíchovské náplavce

Přijďte si osladit život! 7.10.2017, 10:00 – 19:00, Praha - Smíchovská náplavka

8.9.2017 | Bleskovky