LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení
LESAK s.r.o. váhy a vážicí zařízení

Český pivní festival 2015 se blíží

Za necelé dva týdny vypukne dlouho očekávaný Český pivní festival 2015. Od 7. do 23. května budou moci návštěvníci ochutnat na 180 druhů poctivých českých piv točených výhradně do skla a zažít jedinečnou atmosféru plnou pohody, dobrého jídla, pití a zábavy na pražské Letné.


Pivní areál se rozkládá na bezmála 4 000 metrech čtverečních a má kapacitu 4 tisíc návštěníků. Na své si přijdou gurmáni i fajnšmekři, festival letos spolupracuje s rekordním množstvím renomovaných restaurací. Na „foodies“ myslí organizátoři i v programu: návštěvníci si vyzkouší tvorbu sushi, nakládaných sýrů i výrobu koktejlů. Soboty jsou pak zasvěceny těm nejmenším, vyřádit se budou moci ve výtvarné dílně či tvorbě origami.


Nečekejte ve frontě, zajistěte si své lístky včas
Abyste si atmosféru festivalu vychutnali se vším všudy, doporučují organizátoři využít možnosti rezervovat si stůl - ideální řešení pro partu kamarádů či firemní teambuilding. „K 10. březnu jsme spustili možnost rezervací do Hlavního festivalového stanu a VIP zóny. Počet lístků je však limitovaný, první den je již skoro vyprodán,“ upozorňuje Šárka Vávrová.

Infobox:
- Festival se bude konat na písčité ploše pražské Letenské pláně
- Vypukne 7. května, trvat bude do 23. května
- Jednorázové vstupné je 99 Kč na všech 17 dní festivalu, můžete se libovolně vracet a již neplatit
- Platby výhradně festivalovou kartou (dobíjení je možné jak platebními kartami, tak hotovostí)
- Ochutnat můžete pestrou škálu rozmanitých kuchyní a na 180 druhů piv
- Čeká vás bohatý doprovodný program, živá hudba i zajímavé workshopy

www.ceskypivnifestival.cz

4.5.2015

FB Like

Jméno

E-mail

Nadpis

Příspěvek

Kontrolní kód: opište sem

V diskuzi není žádný příspěvek!

GastroTV

video: carving - Ředkvičky s dlátkem V

Carving neboli dekorativní vyřezávání ovoce a zeleniny patří k činnosti, která se řadí do takzvané kuchařské…



Další Bleskovky

Každý rok se ve školních jídelnách vyhodí až 48 000 tun potravin.

Každý rok se ve školních jídelnách vyhodí až 48 000 tun potravin.

Skutečně zdravá škola vyzývá ke snižování plýtvání

20.2.2018 | Bleskovky

Nejlepší kuchaři studují v Ostravě

Nejlepší kuchaři studují v Ostravě

MAKRO Akademie hostila 8. a 9. listopadu finálové klání 5. ročníku celostátní gastronomické soutěže pro studenty MAKRO Horeca pětiboj 2017

20.11.2017 | Bleskovky

Festival Dolce Vita na Smíchovské náplavce

Festival Dolce Vita na Smíchovské náplavce

Přijďte si osladit život! 7.10.2017, 10:00 – 19:00, Praha - Smíchovská náplavka

8.9.2017 | Bleskovky